40 jarig jubileumfeest incl.foto's

17 september 2019

Na een hartelijke ontvangst, werd de dag geopend met koffie en vlaai. Martin opende met een korte historische terugblik over het ontstaan van de club. Aansluitend mocht hij met bloemen en wijn de jubilarissen feliciteren met hun veertig jarig lidmaatschap. Net toen hij het woord aan de organisatie wilde geven, greep Leon de microfoon. Leon wilde graag even aandacht voor een bijzondere jubilaris, die de veertig jaar nog net niet had volbracht, namelijk Theo Smeets. Deze ontving uit handen van Leon een prachtig gouden nep-horloge, waar hij menig dinsdag en donderdag om had gevraagd. Onder groot applaus en met gepaste trots nam Theo het klokje in onvangst.

Vervolgens begon de door TTA georganiseerde clinic. Zowel de ervaren als ook de onervaren tennissers werden over een parcours van 5 banen met pittige oefeningen aan het werk gezet. Aan enthousiasme en inzet geen gebrek.

Na een korte pauze kon de spel challenge beginnen. Met veel bravoure trokken de teams ten strijde. 8 verschillende spellen waarin telkens twee teams tegen elkaar mochten battelen. Grote hilariteit ontstond met name bij de kratten estafetten race, waar door het verplaatsen van de kratten een afstand moest worden afgelegd. Team Verkoulen wist ondanks zijn listigheid en inventiviteit net niet te winnen van de mavos.

Na de spellen werden de teams op het terras met de warme stem van Ursula Maas en heerlijke tapas verzorgd door het horecateam. Nu werd het de hoogste tijd voor de verrassing van de dag, namelijk de modeshow. Het publiek genoot zichtbaar van de topmodellen, die onder luid applaus, huidige en historische kleding showden. Top act van de show was dan ook Big John Mac die met soepele bewegingen de mode van de jaren tachtig etaleerde.

De dag werd afgesloten met een zelfgemaakt buffet. Verschillende warme en koude gerechten werden op het terras geserveerd en zichtbaar goed ontvangen. Hulde aan de keuken brigade, die bestond uit Ernie en Louk Verkoulen, Frank Stollman en Monique Vos.

We kunnen terugkijken op een gezellige, familiaire dag. Bijzonder dank aan alle vrijwilligers, die deze dag mogelijk hebben gemaakt.

Het organiserend comite bestond uit: Janny Wildschut, Juliette Creemers, Ger Jongen en Jacques Vos.

De foto's zijn te bekijken op onze website www.tennisclubmaasniel.nl onder het kopje "Foto's" en vervolgens op "foto's jubileum" klikken.

Mocht iemand bezwaar hebben tegen de publicatie van een foto, stuur dan een mail naar [email protected] en ik zal de foto verwijderen.