Banen weer bespeelbaar

19 februari 2021

Beste lid,

Mede door het goede weer is het de beheercommissie gelukt om vrijdagmiddag de banen1, 2 en 3 weer speelklaar te maken. De banen 4,5 en 6 worden nu zaterdagochtend speelklaar gemaakt.

Dit betekent dat de banen 1,2 en 3 vanaf zaterdagochtend gereserveerd kunnen worden en de banen 4,5 en 6 vanaf zaterdagmiddag 14.00 uur.

De beheercommissie vraagt wel nog eens aandacht voor het vegen van de banen. Nu vegen de meeste leden de baan vanaf de baseline, het is echter de bedoeling te beginnen vanaf de afrastering. Zo neem je ook de infil mee naar de kale plekken.

Nu we ook weer mogen dubbelen van de gemeente Roermond vervallen ook de bloktijden vanaf 17.45 uur. De avondklok die ingaat om 21.00 uur loopt in ieder geval tot komende vrijdag 26 februari en wellicht 2 maart. Het is dan ook niet mogelijk een baan te reserveren na 20.45 uur.

Wel geeft de gemeente Roermond uitdrukkelijk aan dat er bij het dubbelen onderling niet gewisseld mag worden en iedereen altijd 1,5 meter afstand van elkaar houdt.

Om vrij te gaan tennissen moet je vooraf een baan reserveren. Reserveren op het park is nietmogelijk. Reserveren is alleen mogelijk op de dag zelf en de volgende dag.

Tennisclub Maasniel