Besloten Roermondse Kampioenschappen 2020 succesvol verlopen!

25 augustus 2020

Van 17 augustus t/m 23 augustus zijn op onze club de Roermondse Kampioenschappen gespeeld.

Er was ondanks beperkende maatregelen i.v.m. corona gelukkig volop belangstelling om mee te doen aan het toernooi.

De speeltijd van 75 minuten met doortellen van de games i.p.v. twee gewonnen sets is de meeste deelnemers prima bevallen.

Het toernooi heeft in 14 categorieeren weer nieuwe Roermondse Kampioenen opgeleverd. De wisseltrofee ging met 28 punten naar R.T.C. NIP. Onze club kwam op een goede 2e plaats met 24 punten.

Volgend jaar zijn we van harte welkom om in Swalmen voor de wisseltrofee te gaan strijden.

Een speciaal woord van dank gaat uit naar Arthur die als toernooileder alles in goede banen heeft geleid en naar Frans die ervoor gezorgd heeft dat alle coronamaartregelen werden opgevolgd. Natuurlijk ook dank aan alle anderen die zich voor het toernooi hebben ingezet.

Namens de TCC, Monique