Coronamaatregelen

10 maart 2021

Beste lid,

Update 24-3-2021
De avondklok gaat met ingang van 31 maart 2021 naar 22.00 uur. Dit bekent dat vanaf deze datum de banen kunnen worden gereserveerd tot 21.45 uur.
De overige maatregelen blijven van kracht.

Update 10-3-2021

Het kabinet heeft maandag 8 maart aangekondigd dat de huidige maatregelen in de strijd tegen het coronavirus van kracht blijven, maar dat er enkele aanpassingen mogelijk zijn.

Wat is toegestaan met ingang van 16 maart.

Volwassenen vanaf 27 jaar
Trainen
Maximaal 4 spelers per baan (excl. leraar), altijd 1,5 meter afstand, leraar aanwezig.
De 4 tallen mogen niet mengen.
Vrij spelen
Maximaal 4 spelers per baan, altijd 1,5 meter afstand.
De 4 tallen mogen niet mengen.
Wedstrijden
(Officiële) wedstrijden in teamverband zoals competities, toernooien, laddercompetitie, clubkampioenschappen, rode draad zijn niet toegestaan.

Jeugd en jongvolwassenen t/m 26 jaar
Trainen
Geen maximale groepsgrootte, leraar aanwezig
Vrij spelen
Geen maximaal aantal spelers per baan
Wedstrijden
(Officiële) wedstrijden in teamverband zoals competities, toernooien zijn niet toegestaan.
Onderlinge wedstrijden met spelers van de eigen vereniging (interne competities, clubkampioenschappen) zijn wel toegestaan.

In afwijking van bovenstaande hebben wij toestemming van de gemeente Roermond om vanaf  10 februari al te dubbelen en te trainen met 4 tallen per baan.

• Om vrij te kunnen spelen moet men vooraf een baan reserveren.
  • In verband met de geldende avondklok, vooralsnog t/m 30 maart, kan er vanaf 20.45 uur geen baan meer gereserveerd worden.
  • Publiek ook ouders zijn niet toegestaan op het park.
  • Kantine, kleedkamers en douches zijn dicht.
  • Vermijd fysiek contact.
  • Wissel van baanhelft met de klok mee.
  • Geef geen high fives.
  • Ga na het vrij spelen/trainen meteen naar huis
  • Het tennispark is afgesloten zodat het nog alleen voor leden met een ledenpas toegankelijk is.
    De ledenpas geeft dan toegang tot het tennispark, de fietsenstalling en het clubgebouw.
Tennisclub Maasniel