Coronamaatregelen ingaande 19 november 2020

18 november 2020

Beste lid,

Woensdag 18 november is de laatste dag van de verzwaarde coronamaatregelen. Vanaf donderdag 19 november gelden weer de maatregelen die op 13 oktober zijn afgekondigd.

In het kort komen deze hierop neer:

Vrij tennissen

• Dubbelen is naast enkelspel toegestaan. Twee vaste koppels van 2 personen elk die niet wijzigen.
  • Onderling houdt men 1,5 meter afstand op de baan ook al moet je soms een bal laten gaan.
  • Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.
  • Ga na afloop meteen naar huis. Op het park blijven hangen is niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan

Trainingen

• Volwassenen trainen in groepen van maximaal 4 personen per baan op 1,5 meter afstand van elkaar (excl. trainer). De groepen moeten onderling ruime afstand houden en mogen niet mengen.
  • Kinderen en jongeren t/m 17 jaar mogen gewoon trainen. Ze hoeven geen 1,5 meter afstand te houden. Kinderen vanaf 13 jaar mogen na het sporten niet bij elkaar komen met meer dan 4 personen. Voor jongere kinderen geldt deze beperking niet.
  • Na afloop van de training het park zo snel mogelijk verlaten.

Clubhuis

• De kantine is gesloten alsmede de kleedlokalen en douches. In noodgevallen kan men gebruik maken van het toilet.

Toeschouwers

• Toeschouwers zijn op het park niet toegestaan. Ouders mogen dus ook niet komen kijken bij de tennisles van hun kinderen.

Wedstrijden/toernooien

• Het is niet toegestaan om wedstrijden in teamverband zoals competities en toernooien te spelen. Wedstrijden met teams van de eigen club (interne competities, clubkampioenschappen, rode draad en laddercompetitie) zijn niet toegestaan.

Algemene richtlijnen

• Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Schudt geen handen.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens het tennissen klachten ontstaan zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid.

Tennisclub Maasniel