Coronamaatregelen ingaande 25 september 2021

22 september 2021

Beste lid,

Vanaf 25 september vervalt de 1,5 meterregel maar er gelden wel enkele voorwaarden om de verspreiding van het coronavirus te beperken. Voor het gebruik maken van de horeca op sportlocaties is een coronatoegangsbewijs nodig.

Dit bekent het volgende voor leden van onze vereniging en gasten vanaf 13 jaar.

Er is een Coronatoegangsbewijs nodig:

·         Voor het zittend of staand nuttigen van eten of drinken in de kantine alsmede het gedeelte waar de loungebanken              staan (dus tot aan de screens).

Er is geen geen Coronatoegangsbewijs nodig:

·         Voor het gebruik van het terras buiten alsmede het afhalen van drankjes aan de bar in de kantine.

Wil je vanaf het terras gebruik maken van het toilet/kleedlokalen, gebruik dan de zijdeur waarachter het afhangbord hangt.

Controle:

Maak je gebruik van de kantine of het gedeelte waar de loungebanken staan laat dan uit eigen beweging de QR code scannen bij de barmedewerker. Hij/zij heeft een “bartelefoon” waarop de scanner staat. Heb je geen QR code laat dan je papieren toegangsbewijs zien. Ben je 14 jaar of ouder dan kan de barmedewerker ook vragen naar je ID bewijs. Laat je uit eigen beweging niets zien dan kan de barmedewerker naar het toegangsbewijs en eventueel ID bewijs vragen.

We begrijpen dat het niet leuk is als je geen coronatoegangsbewijs kunt laten zien en daardoor geen toegang hebt tot de kantine en de ruimte met de loungebanken. We vragen iedereen dit te respecteren. Het is een verplichting waaraan wij moeten voldoen.

Discussie is begrijpelijk maar is weinig zinvol. Ons verzoek is dan ook om geen discussie daarover te beginnen met de barmedewerker en het gewoon te accepteren indien je niet toegelaten wordt.

Overig: De kantine dient om 00.00 uur gesloten te zijn

Bestuur Tennisclub Maasniel