Coronamaatregelen verlengd t/m dinsdag 2 maart 2021

03 februari 2021

Beste lid,

Het kabinet heeft dinsdagavond 2 februari 2021 aangekondigd dat de "lockdown" wordt verlengd met drie weken. De maatregelen gelden nu t/m dinsdag 2 maart 2021.
Of de avondklok van kracht blijft na 9 februari wordt komend weekend nader bekeken. Mocht de avondklok vervallen dan is het ook weer mogelijk een baan te reserveren na 20.45 uur.

Onderstaand de regels die specifiek voor het tennis van toepassing zijn.

Vrij tennissen
  • Volwassenen vanaf 18 jaar mogen tennis spelen buiten met 2 personen. Alleen enkel spel dus.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag spelen in groepsverband buiten.
  • Ga niet samen op een bankje zitten, geef geen high fives en wissel met de klok mee.
  • Ga na afloop meteen naar huis. Op het park blijven hangen is niet toegestaan.
  • Het is niet toegestaan op het park aanwezig te zijn zonder reservering van een baan.
Trainingen
  • Voor trainingen met volwassenen vanaf 18 jaar geldt een maximale groepsgrootte van 2 personen per baan op 1,5 meter afstand dit is exclusief trainer.
  • Jeugd t/m 17 jaar mag trainen in groepsverband buiten en hoeven tijdens het sporten geen 1,5 meter afstand te houden.
  • Na afloop van de training het park zo snel mogelijk verlaten.
Clubhuis
  • De kantine is gesloten alsmede de kleedlokalen en douches, In noodgevallen kan men gebruik maken van het toilet.
Toeschouwers
  • Toeschouwers zijn op het park niet toegestaan. Ouders mogen dus ook niet komen kijken bij de tennisles van hun kinderen.
Wedstrijden/toernooien
  • Het is niet toegestaan om wedstrijden in teamverband zoals competities en toernooien te spelen. Wedstrijden met teams van de eigen club (interne competities, clubkampioenschappen,rode draad en laddercompetitie) zijn niet toegestaan.
Algemene richtlijnen
  • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen.
  • Schudt geen handen.
  • Ga direct naar huis wanneer er tijdens het tennissen klachten ontstaan zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten benauwdheid.
Tennisclub Maasniel