Digitale ledenpas

26 januari 2022

Je KNLTB Ledenpas is sinds begin oktober 2021 digitaal beschikbaar in de KNLTB Clubapp. Handig want zo heb je je pas altijd bij de hand. Je pas gebruik je om je te identificeren bij toernooien en competities.

Daar waar je voorheen voor bepaalde zaken een fysieke pas nodig had, is dat nu niet meer zo.

De digitale ledenpas heeft een aantal voordelen:

•  is duurzamer,
  •  flexibeler om aan te passen
  • en het proces van aanmelden van nieuwe leden gaat veel sneller.

De huidige fysieke pas kan daarnaast – in ieder geval –  nog gebruikt worden tot en met 2022. De digitale ledenpas is beschikbaar in de ClubApp van KNLTB.Club. Zorg ervoor dat je de meest recente update hebt gedownload, zodat de KNLTB Ledenpas zichtbaar wordt in jouw persoonlijke account.

Je vindt de digitale ledenpas in de KNLTB CLubApp onder het tabblad ‘Meer’. Bij competities en toernooien kan je de digitale pas al gebruiken om je te identificeren.