Inschrijven Regiobanktoernooi 2019

06 maart 2019

Beste lid,

Het buitenseizoen is nog niet begonnen of we willen jullie aandacht vragen voor het volgende:
In de week van 29 april t/m 5 mei 2019 wordt er op ons park weer het Regiobanktoernooi 2019 gespeeld.
Dit is een open toernooi waar ook leden van buiten de vereniging aan deelnemen.
Een uitgelezen kans dus om ook eens tegen andere mensen te spelen dan je vaste tennisclubje.
Er worden alleen dubbels en mixen gespeeld in diverse speelsterktes en leeftijdscategorie├źn.
Iedereen kan dus op zijn niveau deelnemen en met de partner die men wil.
Verder zijn er rond dit toernooi een aantal vaste items om aan deel te nemen gedurende die week.
Op woensdag is er voor alle deelnemers een barbecue en op de finale zondag ochtend is er spek met ei m wakker te worden.
We nodigen dan ook iedereen van harte uit om deel te nemen aan het toernooi.
De wedstrijden vinden door de week plaats in de avonduren en in het weekend overdag.

Geinteresseerd.  Klik hier om je in te schrijven voor het Regiobanktoernooi.

meer info? mail naar: [email protected]

Let op: Gedurende de toernooiweek is het niet mogelijk om vrij te spelen op het park. Dit omdat alle banen voor het toernooi benodigd zijn.

We gaan er weer een heel gezellige week van maken.

Hopende op de deelname van jullie allen....

Met vriendelijke groet namens de organisatie
Arthur