Instructie Verantwoord Alcohol schenken

27 maart 2019

Na het tennissen vinden vele clubleden en gasten het gezellig om onder het genot van een hapje en drankje nog even na te praten. Dit kan in ons gezellige clubhuis mede dankzij jullie inzet als barvrijwilliger.

Omdat wij alcohol schenken moet onze vereniging ervoor zorgen dat alle barvrijwilligers genoeg kennis hebben om op een goede manier om te kunnen gaan met o.a. alcoholmisbruik, rijden onder invloed en het schenken van alcohol aan jongeren.
Hiervoor is door de KNLTB de IVA (Instructie Verantwoord Alcohol schenken) ontwikkeld.
Iedere barvrijwilliger dient deze online instructie te volgen en het certificaat hiervoor te behalen!
Deze certificaten worden geregistreerd en bij de Tennisclub Maasniel in een map achter de bar bewaard zodat deze in geval van controle overgelegd kunnen worden.

Klik hier om deze instructie te starten.

De instructie en toets bestaan uit 4 pagina's informatie, een aantal filmpjes en 20 meerkeuze vragen.
Bij het opgeven van het mailadres dien je op te geven: [email protected]
De barcommissie krijgt dan automatisch ook het certificaat doorgestuurd.

Dus volg snel de instructie en doe de test.

Wij vertrouwen op jullie medewerking.
Veel succes!!!!

De barcommissie