Nieuwe KNLTB-pas 2 jaar geldig

05 april 2019

Vanaf dit jaar is er het een en ander veranderd met betrekking tot je KNLTB-ledenpas.
In 2019 heeft ieder lid die hiervoor in aanmerking komt via de ledenadministratie een meerjaren ledenpas ontvangen in plaats van de jaarlijkse ledenpas.

In eerste instantie gaat het om een ledenpas met een geldigheid van twee jaar. Na deze periode bekijkt de KNLTB of de ledenpas in de toekomst langer geldig zal zijn.

Op de pas staat geen jaartal meer. Ook de speelsterktes ontbreken. Het spelersprofiel op MijnKNLTB.nl of in de KNLTB Club-app geldt daarom als bewijs voor het lidmaatschap en de speelsterktes. Daarnaast heb je je ledenpas nog steeds nodig voor jouw bondsnummer en identificatie tijdens competities en toernooien.

LET OP! Deze meerjaren ledenpas is dus 2 jaar geldig. Bewaar deze dus goed zodat je deze ook in 2020 kunt gebruiken.