Regiobanktoernooi Maasniel Toernooi 2019

08 mei 2019

Van 29 april t/m 5 mei 2019 heeft op ons park het Regiobank Maasniel Toernooi 2019 plaats gevonden.
Mede door de geweldige inzet van de nodige vrijwilligers hebben we er weer een super gezellige week van weten te maken.
Hierbij is een speciaal woordje van dank voor de dames van de hapjes voor de spelers na afloop van elke wedstrijd wel op zijn plaats, evenals voor onze BBQ kok op de woensdag.
In totaal zijn er 60 wedstrijden gespeeld door 75 deelnemers gedurende de hele week. Gelukkig waren de weergoden ons in het algemeen gunstig gezind, zodat we nagenoeg geen vertraging hebben opgelopen.
Helaas heeft de bondsgedelegeerde verstek moeten laten gaan vanwege ziekte, maar op de achtergrond heeft hij toch het wel en wee van de week gevolgd en zijn goedkeuring over alles gegeven.
We kijken dan ook met tevredenheid terug op een zeer geslaagde gezellige week.
Een aanrader om volgend jaar zelf mee te doen. Je kunt nu alvast week 18 in 2020 in de agenda zetten.