Rode Draad weer van start

25 juni 2021

Beste lid,

Ons clubhuis is weer open. Dit betekent dat de Rode Draad weer als vanouds wordt opgepakt. Alle leden en ook nieuwe leden zijn welkom! Vooral voor nieuwe leden is de Rode Draad een mooie kans om kennis te maken met leden en tenniservaring op te doen!

Elke woensdagavond van 19:45 tot 22:30 zullen er drie partijen gespeeld worden, de partijen zullen worden ingedeeld op basis van de speelsterktes. Voor het gemak van het indelen van de partijen verzoeken we jullie om de spelerspas mee te nemen!

Er zijn voor ons 3 banen gereserveerd.

De rondes zijn als volgt ingedeeld:

IEDERE WOENSDAGAVOND ·

1e ronde: 19:45 tot 20:30 ·

2e ronde: 20:45 tot 21:30 ·

3e ronde: 21:45 tot 22:30

Tussen iedere ronde zit een kwartier pauze waarin de banen geveegd worden, nieuwe indelingen gemaakt worden en genoten kan worden van een drankje in het clubhuis. Aanmelden is niet nodig en het is mogelijk om per ronde in of uit te stromen. De grootste opkomst wordt verwacht tijdens de 1e en 2e ronde, met de 3e ronde als optioneel voor degene die door willen tennissen.

Graag verzoeken we jullie wel om na iedere ronde de eigen baan te vegen en degene die als laatst van de baan stapt na de 3e ronde zelf de baanverlichting uit te zetten.

Wij hopen jullie de komende woensdagen te zien!

Daantje, Sasa, Kristian