Vroege ochtendwandeling zondag 10 november 2019

24 oktober 2019


Beste lid,

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, organiseren we dit jaar weer een "Vroege Ochtendwandeling" met aansluitend de mogelijkheid voor een "verzorgde plate" met brood en gebakken spek met eieren. (en voor wie niet wil, gewoon koffie/thee met of zonder vlaai).

Op zondagmorgen 10 november om 08.30 uur gaan we op de Meinweg wandelen op zoek naar de wilde zwijnen, dus neem je verrekijker mee. Noud zal tijdens de wandeling het e.e.a. vertellen over de wilde zwijnen en hun leefwijze in het gebied.

De 2 uur durende wandeling (ca. 7 km.) zullen we afsluiten bij Hotel St. Ludwig, waar de koffie met vlaai klaar staat en/of een drankje kan worden genuttigd. Ook hebben we een deal gesloten met de uitbater; 11,-- euro incl. twee consumpties en spek met eieren.

Je kunt/mag ook rustig een intruduce meenemen bij deze wandeling.

Als je wilt deelnemen, mail dan: [email protected]. Laat wel weten met hoeveel personen en ......... geef aan of je wel of geen brood met spek en ei wilt.

We vertrekken om 08.30 uur op de parkeerplaats van:

Hotel St. Ludwig, Station 22, 6063 NP  Vlodrop

Tot binnenkort, Henk en Noud.

PS: wanneer je niet op eigen gelegenheid kunt komen, of niet mee kunt rijden met iemand anders, laat dat dan even weten, dan proberen wij dat te regelen.

 

 

Nieuwscategorieën