Contributie

De kosten voor het lidmaatschap worden ieder jaar bepaald tijdens de Algemene Leden Vergadering. De contributiebedragen worden jaarlijks verhoogd. Onderstaand ziet u de bedragen voor het seizoen 2018.

Categorie Contributie
Senioren* 133,-- euro
Junioren 6* t/m 12 jaar 63,-- euro
Junioren ouder dan 12 jaar 84,-- euro
Student (wonend buiten Roermond)** 63,-- euro
Maximaal per gezin per seizoen 416,-- euro
Rustende leden 25,-- euro
Winterleden seizoen 1 oktober t/m 31 maart  47,--

*=vanaf het kalenderjaar waarin je 6 jaar wordt, kun je lid worden van Tennisclub Maasniel; de leeftijd wordt altijd bepaald op basis van de leeftijd die in het kalenderjaar wordt bereikt.

**= speelgerechtigd op zaterdagen, zondagen, feestdagen en in de zomervakantie.

De contributie wordt geind via KNLTB Collect. Via mail ontvangt u een factuur waarbij u zelf een keuze kunt maken tussen betaling ineens (Ideal) of betaling in 3 termijnen middels automatische incasso.

Voor vragen over betalingen of bij onverhoopte problemen in verband met niet tijdige betaling kunt u contact opnemen met de penningmeester.

Pennigmeester: John Schaeken

E-mail: [email protected]