Contributie

De kosten voor het lidmaatschap worden ieder jaar bepaald tijdens de Algemene Leden Vergadering. De contributiebedragen worden jaarlijks verhoogd. Onderstaand ziet u de bedragen voor het seizoen 2020.

Categorie Contributie
Senioren*  143,-- euro
Tenniskids blauw 4 t/m 5 jaar   gratis
Junioren 6 t/m 12 jaar    68,-- euro
Junioren 13 t/m 17 jaar    90,-- euro
Student (wonend buiten Roermond)**    68,-- euro
Maximaal per gezin per seizoen  447,-- euro
Rustende leden    27,-- euro
Winterleden seizoen 1 oktober t/m 31 maart     50,-- euro

*= De leeftijd wordt altijd bepaald op basis van de leeftijd die in het kalenderjaar wordt bereikt.

**= speelgerechtigd op zaterdagen, zondagen, feestdagen en in de zomervakantie.

De contributie wordt geind via KNLTB Collect. Via mail ontvangt u een factuur waarbij u zelf een keuze kunt maken tussen betaling ineens (Ideal) of betaling in 3 termijnen middels automatische incasso.

Indien je geen keuze maakt, geef je toestemming om de contributie via automatische incasso in termijnen te incasseren.

Voor vragen over betalingen of bij onverhoopte problemen in verband met niet tijdige betaling kunt u contact opnemen met de penningmeester.

Pennigmeester: John Schaeken

E-mail: [email protected]