Instructie inschrijven diensten

Deze handleiding dient als hulp voor de leden van de Tennisclub Maasniel bij het zelf invoeren van de bar -en groendiensten.

LET OP: Voor de bar -en groendienstenplanning wordt vanaf 2018 gebruik gemaakt van een nieuw systeem. Het oude systeem via het afhangbord is komen te vervallen.

Deze bardienstplanner is een onderdeel van de applicatie KNLTB.Club.

Hoe in te loggen?

Ga naar de website van TCM (www.tennisclubmaasniel.nl) en ga naar De club, vervolgens bardienst en bardiensten.

OF

Via de adresbalk naar mijn.knltb.club (let op geen www. en .nl ingeven).

Geef vervolgens Tennisclub Maasniel in en druk op zoeken. Klik vervolgens op het logo.

OF

Ga naar de KNLTB.Club App en bardienstplanner.

Ben je je wachtwoord vergeten ga dan naar "wachtwoord vergeten", vul je bondsnummer in en klik op "stuur mij een nieuwe code".

Deze nieuwe code ontvang je vervolgens per e-mail.

Als het wachtwoord is ingesteld log je daarna in met je bondsnummer en wachtwoord.

Inplannen van bardiensten

Ga in het volgende scherm met de button "Volgende" naar de volgende maanden.

Op de linkerkant van het scherm zie je de diensten die TCM heeft klaargezet om in te plannen.

Blauw = een dienst waarvoor je hebt ingeschreven

Wit = een dienst die al door iemand is ingepland

Groen = een dienst die nog niet is ingepland

Aan de rechterkant van het scherm zie je twee dingen:

1. Welke diensten je hebt ingepland (Indien al gepland)

2. Ook hier de beschikbare diensten van de maand die je op het scherm hebt.

Als je een dienst hebt gevonden die je wilt inplannen, klik je op de (groene) dienst aan de linkerkant van het scherm of op dezelfde dienst aan de rechterkant van het scherm. Je komt dan in een volgend scherm waar je klikt op "inplannen".

Klik daarna op terug om je volgende dienst(en) te plannen.

Van de dienst die is ingepland krijg je 10 dagen en 1 dag voor de dienst een herinnering per e-mail.

Wijzigen inschrijving bardienst

Je kunt een geplande dienst niet zelf wijzigen. Wil je een ingeplande dienst wijzigen, stuur mij dan een e-mail naar [email protected]

De wijziging wordt dan door de barcommissie uitgevoerd.