Info najaarscompetitie 2022

Beste tennissers/leden van Tennisclub Maasniel,

Het is alweer een tijdje geleden dat we een NJC hebben mogen spelen. Corona heeft 2 jaar lang roet in het eten gegooid. Vooropgesteld dat we ten zeerste hopen dat Corona niet opnieuw tegen gaat zitten of tot een nieuwe lockdown zou kunnen leiden.

De KNLTB heeft ondertussen enkele veranderingen doorgevoerd. Belangrijkste is dat de competitie 5 wedstrijddagen kent (voorheen 7). De wedstrijden worden gespeeld in de maanden september en oktober op vrijdagavond of zaterdag overdag. Speeldata staan in de bijlage. Daarnaast is de 3e set is een supertiebreak, o.a. om te voorkomen dat het heel erg laat kan worden. Aan het (najaars)weer kunnen we niets veranderen. Soms heerlijk weer, soms iets minder. Maar dat heeft ook zijn charmes.

Tennisclub Maasniel neemt in principe deel aan de vrijdagavond en de zaterdag competitie. Voor de competitiesoorten op deze speeldagen zie de bijlage. Heb je nu een compleet team wat op een van de andere speeldagen wil spelen neem dan met ons contact op. Dan kunnen we kijken wat de mogelijkheden zijn. De (verlaagde) kosten voor deelname per team bedragen € 60,- incl. de wedstrijdballen.

Heb je interesse om als team deel te nemen ga dan aan de slag en vraag je tennispartners (of potentiële nieuwe leden) of ze mee willen doen. Ga ervan uit dat je minimaal 5-6 spelende leden nodig hebt om competitie te kunnen spelen. Het is geen "vrijblijvende" competitie.... aanmelden is meedoen en afmaken. Er zijn boeteregelingen van toepassing die voor rekening van het team zijn. Op zaterdag zijn er meerdere mogelijkheden om nieuwe teams te plaatsen. Op vrijdagavond is het iets beperkter, maar meld je aan en we kijken naar de mogelijkheden.

Lukt het niet om een team bij elkaar te krijgen en heb je serieuze interesse, laat ons dat dan ook weten. We kijken dan of er plaats is in een team rekening houdend met leeftijd en speelsterkte.

Dus wil je na de zomervakantie nog lekker sportief bezig zijn is dit een uitgelezen kans! Aangezien er vóór 15 juni 2022 aanmelding bij de KNLTB dient plaats te vinden, vragen wij jullie uiterlijk maandag 4 juni 2022 te reageren.  

Wil je meedoen stuur dan een mail naar: [email protected]

Wil je eerst meer informatie meld je dan bij Monique Reusken of Frank Bosmans

Mailadressen: mon[email protected] of [email protected]  

Met sportieve groet, Toernooi en Competitie Commissie (TCC)